Linke Mik i.s.m. Junior Kamer Venlo

september

Sjo nieuws

Afgelopen woensdag zat Sjo Delvaux op de fiets naar zijn thuiswerkplek. Hier kwam hij voorbij VieCuri in Venlo en popte de vele initiatieven die door het land voor zorgpersoneel worden georganiseerd op.

Toen op donderdag het bericht kwam dat de verzorgings- en bejaardentehuizen hun deuren sloten ontstond het idee om ‘iets’ voor deze groep te organiseren. Sjo besloot om Junior Kamer Venlo en Dave Detillon van band Linke Mik te benaderen om het initiatief verder uit te werken. Binnen enkele uren was alles geregeld, vrachtwagen, oplegger, chauffeur, licht, geluid, confetti en boodschappen.

Zondag 22-03-2020 gaan wij met een vrachtwagen met oplegger een tour maken door Gemeente Venlo om enkele verzorgingstehuizen te bezoeken. Tijdens deze bezoeken zal Linke Mik een optreden verzorgen vanuit een trailer die als podium ingericht zal zijn.

We kunnen op deze manier veel locaties bezoeken waar we telkens 15 – 20 minuten een optreden zullen verzorgen voor de bewoners en hun personeel. We hebben gekozen voor een zondag omdat dit normaal een dag is waarop de ouderen veel bezoek krijgen en hopen hen op deze manier een hart onder de riem te steken en een gevoel van ‘erbij horen’ te kunnen geven. Wij willen iedereen vragen om thuis en binnen te blijven.

Deze tour is bedoeld voor alle bewoners en werknemers van de verschillende verzorgingstehuizen in Venlo e.o. en niet om als optreden bij te wonen.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?