Leadership lessons – Why walk if you can dance

november

Sjo nieuws

Wat is leiderschap en hoe kun je als leider een beweging realiseren?
Het is een wat ouder filmpje, maar de content en beschrijving zijn nog steeds een voorbeeld van hoe ik een beweging wil realiseren. Voor mij is dit een inspiratiebron en past het tevens erg mooi bij mijn eigen levensmotto;’Why walk if you can dance’.

Ik kom graag in contact met inspirators die samen een beweging willen realiseren. Deze beweging noem ik ‘the dancers’, mensen die liever dansen dan lopen. Mensen die andere graag gelukkiger willen maken, mensen die willen bijdrage aan het levensgeluk van een ander. Graag inspireer ik andere mensen en organisaties om hun gasten, zowel intern (= de medewerkers) als extern (= de klant), nog gelukkiger te maken.

Dit is exact de kern en het doel van Hospitality Service Design.

 

Ander nieuws

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Coolblue + Sjoh = alles voor een échte en oprechte glimlach De afgelopen periode heb ik samen met Coolblue mogen werken aan de ultieme klantreis. Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, jullie support en voor de gezelligheid. Wat een...

#KeiTof

#KeiTof

Kei tof is een mooi initiatief om andere mensen een glimlach op hun gezicht te toveren! Graag draag ik mijn steentje hieraan bij. Daarom ben ik gestart met het schilderen van mijn eigen, ‘why walk if you can dance’ – rocks. Wanneer je deze vindt, maak dan een lachende...

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Op 1 april om 9 uur neemt Sjo Delvaux  je graag mee in zijn verhaal over het creëren van de ultieme klantreis.  Als eigenaar van Sjo Hospitality Service Design mag hij verschillende organisaties begeleiden naar de ultieme klantreis, waaronder De Maaspoort Theater...

Open chat
Kan ik je helpen?