The Sjo must go on

november

Sjo nieuws

Een bijzonder toepasselijke titel over het voortzetten van de samenwerking met De Maaspoort theater & events en het Theaterhotel in Venlo.

Vanaf heden hebben we de samenwerking, welke door ‘Corona’ tijdelijk gepauzeerd was, weer opgestart. Iets waar ik vanzelfsprekend super trots op ben, maar waar ook ondernemerschap uit spreekt. De durf van Leon Thommassen (directeur Maaspoort theater & events) en Gijs Hendrikx (directeur Theaterhotel Venlo) om in deze onzekere tijden achter de schermen te investeren om, zodra de deuren weer open gaan, bezoekers een nog fijnere beleving aan te bieden. Dit is wat mij betreft sprekend voor leiders met visie en lef en tevens de reden waarom deze organisaties toonaangevend zijn in hun categorie.

Ik heb super veel zin om samen met Linda Keijzers- van Vegchel en Stan Heijsters samen te werken aan de 9+ beleving voor onze gasten van deze geweldige organisatie.

Mocht u, als lezer, een bijdrage willen leveren en actief deel willen nemen aan de projectgroep? Voel je vrij om contact met mij op te nemen

 

Ander nieuws

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Coolblue + Sjoh = alles voor een échte en oprechte glimlach De afgelopen periode heb ik samen met Coolblue mogen werken aan de ultieme klantreis. Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, jullie support en voor de gezelligheid. Wat een...

#KeiTof

#KeiTof

Kei tof is een mooi initiatief om andere mensen een glimlach op hun gezicht te toveren! Graag draag ik mijn steentje hieraan bij. Daarom ben ik gestart met het schilderen van mijn eigen, ‘why walk if you can dance’ – rocks. Wanneer je deze vindt, maak dan een lachende...

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Op 1 april om 9 uur neemt Sjo Delvaux  je graag mee in zijn verhaal over het creëren van de ultieme klantreis.  Als eigenaar van Sjo Hospitality Service Design mag hij verschillende organisaties begeleiden naar de ultieme klantreis, waaronder De Maaspoort Theater...

Open chat
Kan ik je helpen?