The Sjo must go on

november

Sjo nieuws

Een bijzonder toepasselijke titel over het voortzetten van de samenwerking met De Maaspoort theater & events en het Theaterhotel in Venlo.

Vanaf heden hebben we de samenwerking, welke door ‘Corona’ tijdelijk gepauzeerd was, weer opgestart. Iets waar ik vanzelfsprekend super trots op ben, maar waar ook ondernemerschap uit spreekt. De durf van Leon Thommassen (directeur Maaspoort theater & events) en Gijs Hendrikx (directeur Theaterhotel Venlo) om in deze onzekere tijden achter de schermen te investeren om, zodra de deuren weer open gaan, bezoekers een nog fijnere beleving aan te bieden. Dit is wat mij betreft sprekend voor leiders met visie en lef en tevens de reden waarom deze organisaties toonaangevend zijn in hun categorie.

Ik heb super veel zin om samen met Linda Keijzers- van Vegchel en Stan Heijsters samen te werken aan de 9+ beleving voor onze gasten van deze geweldige organisatie.

Mocht u, als lezer, een bijdrage willen leveren en actief deel willen nemen aan de projectgroep? Voel je vrij om contact met mij op te nemen

 

Ander nieuws

Alles voor een glimlach

Alles voor een glimlach

Naast mijn freelance werkzaamheden mag ik me nu ook officieel Trainer noemen binnen de Coolblue familie. En of het voelt als familie, wat een heerlijk gevoel, gemoedelijke sfeer en geweldige collega’s heb ik al mogen ontmoeten. Heel erg tof om samen met het team van...

De essentie van Hospitality Service Design

De essentie van Hospitality Service Design

De essentie van Hospitality Service Design is dat je anders naar je organisatie, je processen, je dienstverlening, je product, je mensen, je medewerkers, je gasten kijkt. Door het nét een beetje anders te doen dan normaal, veranderd de hele wereld om je heen. Geef...

Héééééy! Biertje?

Héééééy! Biertje?

Gastvrijheid is het gevoel dat jouw klant, client, patiënt, gast of bezoeker ervaart wanneer hij met jou in contact komt. Dit kunnen vele uiteenlopende momenten zijn. Bijvoorbeeld om een bezoek te brengen aan iemand die in het ziekenhuis ligt, of je brengt zelf een...

Leadership lessons – Why walk if you can dance

Leadership lessons – Why walk if you can dance

Wat is leiderschap en hoe kun je als leider een beweging realiseren? Het is een wat ouder filmpje, maar de content en beschrijving zijn nog steeds een voorbeeld van hoe ik een beweging wil realiseren. Voor mij is dit een inspiratiebron en past het tevens erg mooi bij...

Open chat
Kan ik je helpen?