The Sjo must go on

november

Sjo nieuws

Een bijzonder toepasselijke titel over het voortzetten van de samenwerking met De Maaspoort theater & events en het Theaterhotel in Venlo.

Vanaf heden hebben we de samenwerking, welke door ‘Corona’ tijdelijk gepauzeerd was, weer opgestart. Iets waar ik vanzelfsprekend super trots op ben, maar waar ook ondernemerschap uit spreekt. De durf van Leon Thommassen (directeur Maaspoort theater & events) en Gijs Hendrikx (directeur Theaterhotel Venlo) om in deze onzekere tijden achter de schermen te investeren om, zodra de deuren weer open gaan, bezoekers een nog fijnere beleving aan te bieden. Dit is wat mij betreft sprekend voor leiders met visie en lef en tevens de reden waarom deze organisaties toonaangevend zijn in hun categorie.

Ik heb super veel zin om samen met Linda Keijzers- van Vegchel en Stan Heijsters samen te werken aan de 9+ beleving voor onze gasten van deze geweldige organisatie.

Mocht u, als lezer, een bijdrage willen leveren en actief deel willen nemen aan de projectgroep? Voel je vrij om contact met mij op te nemen

 

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?