Hospitality talk; De ultieme klantreis.

maart

Sjo nieuws

Op 1 april om 9 uur neemt Sjo Delvaux  je graag mee in zijn verhaal over het creëren van de ultieme klantreis.  Als eigenaar van Sjo Hospitality Service Design mag hij verschillende organisaties begeleiden naar de ultieme klantreis, waaronder De Maaspoort Theater & Events, het Theaterhotel in Venlo en Coolblue als trainer.

Tijdens deze online sessie vertelt Sjo niet alleen over zijn levensweg, droom, missie & visie, maar wil hij ook graag aandacht besteden aan hoe je de ultieme klantreis kunt creëren. En reken er maar op dat het een interactieve sessie wordt, want Sjo gaat graag het gesprek aan om zo van elkaar te leren!

Verwacht één uur gevuld met inspiratie, waarbij je je geen moment hoeft te vervelen! Ben jij erbij? https://community.gastvrijheidinbedrijf.nl/resources/events-agenda/module-18/1-april-2021-hospitality-talk-de-ultieme-klantreis

Deze online workshop is exclusief voor leden van onze Community. Nog geen lid? Maak dan gebruik van de proefperiode. Je krijgt een maand lang toegang tot de community voor maar 1 euro! Wees van harte welkom, www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community

Ander nieuws

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Coolblue + Sjoh = alles voor een échte en oprechte glimlach De afgelopen periode heb ik samen met Coolblue mogen werken aan de ultieme klantreis. Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, jullie support en voor de gezelligheid. Wat een...

#KeiTof

#KeiTof

Kei tof is een mooi initiatief om andere mensen een glimlach op hun gezicht te toveren! Graag draag ik mijn steentje hieraan bij. Daarom ben ik gestart met het schilderen van mijn eigen, ‘why walk if you can dance’ – rocks. Wanneer je deze vindt, maak dan een lachende...

Alles voor een glimlach

Alles voor een glimlach

Naast mijn freelance werkzaamheden mag ik me nu ook officieel Trainer noemen binnen de Coolblue familie. En of het voelt als familie, wat een heerlijk gevoel, gemoedelijke sfeer en geweldige collega’s heb ik al mogen ontmoeten. Heel erg tof om samen met het team van...

Open chat
Kan ik je helpen?