Alles voor een échte en oprechte glimlach

april

Sjo nieuws

Coolblue + Sjoh = alles voor een échte en oprechte glimlach

De afgelopen periode heb ik samen met Coolblue mogen werken aan de ultieme klantreis.
Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, jullie support en voor de gezelligheid.
Wat een top team zijn jullie.

Voor nu sluit deze deur dat kansen biedt voor nieuwe uitdagingen welke de komende week al opstarten.
Iets met Limburgse geschiedenis en cultuur en de mooie verhalen die in Limburg zijn ontstaan.
Hierover informeer ik jullie graag snel.

 

Met een échte en oprechte glimlach,

Sjo

Ander nieuws

#KeiTof

#KeiTof

Kei tof is een mooi initiatief om andere mensen een glimlach op hun gezicht te toveren! Graag draag ik mijn steentje hieraan bij. Daarom ben ik gestart met het schilderen van mijn eigen, ‘why walk if you can dance’ – rocks. Wanneer je deze vindt, maak dan een lachende...

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Hospitality talk; De ultieme klantreis.

Op 1 april om 9 uur neemt Sjo Delvaux  je graag mee in zijn verhaal over het creëren van de ultieme klantreis.  Als eigenaar van Sjo Hospitality Service Design mag hij verschillende organisaties begeleiden naar de ultieme klantreis, waaronder De Maaspoort Theater...

Alles voor een glimlach

Alles voor een glimlach

Naast mijn freelance werkzaamheden mag ik me nu ook officieel Trainer noemen binnen de Coolblue familie. En of het voelt als familie, wat een heerlijk gevoel, gemoedelijke sfeer en geweldige collega’s heb ik al mogen ontmoeten. Heel erg tof om samen met het team van...

Open chat
Kan ik je helpen?