Sjo viert feest!

mei

Sjo nieuws

Wie jarig is trakteert, een té suf gebruik als je het mij vraagt. Ik zing daarom liever: en daar moet op gedronken worden, hiehahoo…
Maar drinken onder werktijd, behalve koffie en thee, is veelal niet gebruikelijk en toegestaan in ons land. Daarom heb ik ervoor gekozen een eigen Sjo-Colonely te ontwerpen.

Lekker voor bij de koffie, thee en toegestaan onder werktijd.

Ik heb er nog een aantal te vergeven, wie het eerst komt, wie het eerst…

Geniet van mijn verjaardag tijdens werktijd ?

#whywalkifyoucandance

Ander nieuws

Zo. Nu eerst…

Zo. Nu eerst…

Of het nu gaat om meer en betere reviewscores, een hogere medewerker-tevredenheid, je klantreis optimaliseren, Hospitality als kernwaarde toevoegen aan je organisatie of je organisatie laten excelleren op gastvrijheid; het startpunt is in deze voor mij altijd het...

SLV + Sjo = ultiem gastgerichte service

SLV + Sjo = ultiem gastgerichte service

Marianne en Martijn delen niet alleen dezelfde achternaam maar ook de passie en drive om SLV als organisatie te laten onderscheiden ten opzichte van hun concurrentie door ultiem gastgerichte service te leveren. De komende periode mag ik samen met alle collega’s van...

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Alles voor een échte en oprechte glimlach

Coolblue + Sjoh = alles voor een échte en oprechte glimlach De afgelopen periode heb ik samen met Coolblue mogen werken aan de ultieme klantreis. Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, jullie support en voor de gezelligheid. Wat een...

Open chat
Kan ik je helpen?