Breaking news: Sjo creates feel-good-tool

februari

Sjo nieuws

Wat heb jij er aan gedaan om ‘de verandering’ te realiseren?
Vaak wordt de vraag terug gesteld en het is natuurlijk ook zo dat jij de meeste invloed hebt op hetgeen jij onderneemt.

Om hier als change-maker vanuit mijn positie aan bij te dragen, hebben we een nieuwe tool ontwikkeld.
Een tool die er direct vanaf de start, als je in de ochtend opstaat, aan bijdraagt dat je goed in je velt zit en fluitend de deur uit gaat.
Zin hebt om jouw steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat jouw gasten, klanten, patiënten, cliënten, bezoekers en collega’s met een positief gevoel terugdenken aan het contact dat jullie gehad hebben.
Jij maakt het verschil!

Zodra je deze sok uit de kast pakt en om je voeten laat glijden, willen jouw voeten dansen.

Met trots presenteren wij, de sok die ervoor zorgt dat je goed gemutst de deur uit gaat.
Vol positieve energie de dag in.

#whywalkifyoucandance

 

Ander nieuws

Begin de dag met een dansje

Begin de dag met een dansje

Begin de dag met een dansje, Begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, Die lacht de hele dag, Ja, die lacht de hele dag! Wil jij de dag ook met een lach starten, laat een reactie achter en ik stuur je deze happy sjoks op! #whywalkifyoucandance...

The next step (jump into next level)

The next step (jump into next level)

The next step (jump into next level) Full service bureau in ontwikkeling Sinds Charlotte en ik per toeval enkele opdrachten samenwerken, heeft zich onbewust een nieuw bedrijf ontpopt. Dankzij opmerkingen vanuit onze opdrachtgevers die bijzonder tevreden zijn en de nog...

Bellen?

Bellen?

Wanneer bellen we? - Als je een 'verandering' in je organisatie door wilt voeren - Als je de dienstverlening van jouw organisatie 'next level' wilt maken - Als je een strategie hebt die niet door je medewerkers en gasten wordt gevoeld - Als je jouw gasten, klanten,...

HBO Hotel Management BuaS & Sjo Hospitality

HBO Hotel Management BuaS & Sjo Hospitality

Één van de eerste lichtingen en afgestudeerde van Bachelor opleiding Hotel Management in Breda was Sjo Delvaux. Hoe mooi is het om vervolgens enkele jaren later als officieel stagebedrijf je weer te verbinden aan deze opleiding. Deze opleiding die mensen selecteert...

Open chat
Kan ik je helpen?