Breaking news: Sjo creates feel-good-tool

februari

Sjo nieuws

Wat heb jij er aan gedaan om ‘de verandering’ te realiseren?
Vaak wordt de vraag terug gesteld en het is natuurlijk ook zo dat jij de meeste invloed hebt op hetgeen jij onderneemt.

Om hier als change-maker vanuit mijn positie aan bij te dragen, hebben we een nieuwe tool ontwikkeld.
Een tool die er direct vanaf de start, als je in de ochtend opstaat, aan bijdraagt dat je goed in je velt zit en fluitend de deur uit gaat.
Zin hebt om jouw steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat jouw gasten, klanten, patiënten, cliënten, bezoekers en collega’s met een positief gevoel terugdenken aan het contact dat jullie gehad hebben.
Jij maakt het verschil!

Zodra je deze sok uit de kast pakt en om je voeten laat glijden, willen jouw voeten dansen.

Met trots presenteren wij, de sok die ervoor zorgt dat je goed gemutst de deur uit gaat.
Vol positieve energie de dag in.

#whywalkifyoucandance

 

Ander nieuws

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Inspiratiesessie door Bas Hoogland

Inspiratiesessie door Bas Hoogland

Het meest klantvriendelijke theater van Nederland, dat is het doel dat wij met elkaar willen realiseren. Onlangs mochten wij met het team ons laten inspireren door Bas Hoogland. Bas is een aanzienlijke tijd onderdeel van de directie van Landal geweest, destijds meest...

Koffie?