Liefs, Limburgs Museum

juli

Sjo nieuws

LIEFS, LIMBURGS MUSEUM | Onze collega’s vertellen in ‘Liefs, Limburgs Museum’ over hun werkzaamheden, lievelingsplek of favoriete object in het museum. Deze maand vertelt Sjo je over waarom hij het werken hier zo leuk vindt.

‘’Het Limburgs Museum stoffig imago? Alles behalve!’’

Sjo is als ZZP’er bij ons in dienst en dat maakt zijn werk heel afwisselend. ’’In mijn werk mag ik een kijkje in de keuken nemen bij verschillende organisaties. Met zekerheid durf ik dan ook te zeggen dat ik het Limburgs Museum zie als een vooruitstrevende, ondernemende en gastvrije organisatie met een enorme drive om vooruit te gaan.’’

Wat Sjo daarnaast zo leuk vindt aan het werk bij het Limburgs Museum zijn de prachtige verhalen over het ontstaan van Limburg, daar zijn cultuur, normen en waarden belangrijke onderdelen van. ‘’Het is super inspirerend om in deze omgeving te mogen werken, maar ook zeker een mogelijke en interessante locatie voor een zakelijk event.’’

Én dat is nu net waar Sjo zich mee bezig houdt, de relaties beheren met de zakelijke markt. Trots vertelt Sjo dan ook dat we recent met @Maashof een samenwerking zijn aangegaan. Daarnaast zijn er al samenwerkingen met andere Venlose ondernemingen zoals @Mr. Jigs/ Theaterhotel en @Van der Valk Venlo.

‘’Ik ben trots op de mooie lokale samenwerkingen die wij hebben. We denken graag met je mee. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Dan drink ik graag een kop koffie met je!’’

Op de foto zie je een van Sjo’s favoriete plekken in het museum, het unieke kraaiennest. Een inspirerende en mooie plek die blijft hangen.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?