Samen kom je verder

september

Sjo nieuws

Vandaag is het officieel gemaakt met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, Eggink & Delvaux – Masters in Hospitality is opgericht.

Om echt Masters in Hospitality te worden heeft Sjo de ideale partner gevonden in Charlotte van Ommen van Guijlik – Eggink van Cenergy Consultancy.
Onder de naam Eggink & Delvaux werken Charlotte en Sjo intensief samen om op effectieve wijze gebruik te maken van elkaars expertise en ervaring. Samen kom je tenslotte verder.

De nieuwe succesvolle formule combineert de sterke krachten van Charlotte als opleider, trainer, coach en mystery onderzoekster met de dynamische pit van Sjo op het gebied van projectleiderschap en organisatieontwikkeling.
Samen maakt Eggink & Delvaux zich sterk voor échte en oprechte aandacht voor jouw gast, patiënt, cliënt, medewerker en bezoeker.
Jouw gast en klant zal het waarderen en voelen.

Binnenkort volgt de vernieuwde website voor meer info en details.

Ander nieuws

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Inspiratiesessie door Bas Hoogland

Inspiratiesessie door Bas Hoogland

Het meest klantvriendelijke theater van Nederland, dat is het doel dat wij met elkaar willen realiseren. Onlangs mochten wij met het team ons laten inspireren door Bas Hoogland. Bas is een aanzienlijke tijd onderdeel van de directie van Landal geweest, destijds meest...

Koffie?