No more one-man-Sjo

oktober

Sjo nieuws

Sinds de samenwerking met Eggink, was het al ‘no more one-man-Sjo’, maar sinds eind september hebben we ook een team aan professionals aan weten te trekken.

Wat een energie spatte af van deze eerste bijeenkomst van Eggink & Delvaux – Masters in Hospitality.
Wij kijken dan ook met een enorme glimlach terug op dit samen zijn.

De komende periode geven we alle ‘Masters’ een podium om zich te presenteren.

Eggink & Delvaux heeft vanaf nu een team van uiteenlopende expertises in huis om langdurig en structureel organisaties nog klantgerichter te maken en samen te bouwen aan de cultuur binnen uw organisatie.

Wij geloven en beloven dat échte en oprechte aandacht de wereld mooier maakt.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?