Trotse pappa

december

Sjo nieuws

“Pappa, mag ik mijn spreekbeurt over de Maaspoort houden?”

Hoe tof dat je eigen dochter haar spreekbeurt over de Maaspoort (pappa’s werk) wilt houden.
Nog toffer dat Eef den Dekker (Manager Business & Events – Maaspoort) vervolgens zegt, dat doen we in onze Boermanszaal!
En dan als aller tofste dat de juf de hele klas meeneemt naar de Maaspoort om dit alles te realiseren en vervolgens de directeur van de Maaspoort, Leon Thommassen in de zaal zit om samen met Milou de spreekbeurt helemaal af te maken samen op het podium van de theaterzaal.

Wat een toffe dag, wat een energie en wat een super mooie manier om fans te maken.
Super knap gedaan Milou en team Maaspoort.

Trotse pappa.

Tip: kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar de Maaspoort.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?