Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan

juni

Sjo nieuws

Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan.

Junior Kamer Venlo bedankt voor de mooie, leerzame en bovenal gezellig tijd die we samen hebben gehad.

Er is een tijd van komen, en als je 40 wordt is het tijd om te gaan binnen JCI.

Talloze mooie herinneringen hebben we samen gemaakt.
Talloze mooie producten en events om samen impact te maken en Venlo nog gezelliger en nog meer verbonden te maken.
Talloze vergaderingen, talloze discussies, talloze biertjes aan de bar om deze uit te praten.
Talloze herinneringen met talloze foto’s, een sfeerimpressie van al dit mooist.

JCI Venlo bedankt voor deze onbetaalbare momenten.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?