Summer-Time

juli

Sjo nieuws

Summer-Time is volop aan de gang.
Tijd om offline te zijn.
Tijd om te genieten van je gezin, familie, vrienden.
Tijd om tot rust te komen.
Tijd om te evalueren.

Tijd om nieuwe plannen te maken.

Met Eggink & Delvaux ontwikkelen we plannen om structureel dienstverlening voor de klant (gast, bezoeker, client, patiënt) te verbeteren.
Nadat het plan ontwikkeld is, zorgen wij voor de realisatie en implementatie van de plannen.

Eggink & Delvaux gaat voor samen meer klantwaarde realiseren.
Eggink & Delvaux gaat voor een fijnere wereld door écht aandacht te hebben voor de klant.

Nu is het tijd om even offline te zijn, te genieten van ons gezin, familie en vrienden.
Enjoy your holidays.

Cheers.

Ander nieuws

5 jaar

5 jaar

5 jaar Sjo – Hospitality Service Design 5 jaar – why walk if you can dance 5 jaar – organisaties mogen ondersteunen om nóg gastgerichter te worden 5 jaar – ups & downs 5 jaar – meer ervaring 5 jaar & 40 jaar geworden – tijd voor party 5 jaar later, tijd voor...

De Blauwe banaan?

De Blauwe banaan?

De ‘Blauwe Banaan’? Als je zoekt naar blauwe banaan op Google, vind je allerlei interessante verhalen, onderzoeken en zelfs bananen-soorten. Dit is niet precies wat inspirator Bas Hoogland bedoeld met ‘de blauwe banaan’. Na onze inspiratiesessie van afgelopen december...

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office – Maaspoort Venlo

Manager Hospitality & Front Office en óók nog een eigen zaak? Wat vorig jaar begon als een ad interim avontuur zet zich momenteel voort als Manager Hospitality & Front Office voor het schitterende theater in Venlo, Maaspoort. We streven ernaar om het beste...

Sjo-Kerst-Cadeau

Sjo-Kerst-Cadeau

HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau Om onze liefde voor gastvrijheid te vermenigvuldigen en de krapte in onze agenda (die al voor 2024 voor 85% gereserveerd staat, wat natuurlijk top is) optimaal te benutten hebben we iets leuks. We hebben het HoHoHo Sjo-Kerst-Cadeau ontwikkeld....

Koffie?